Danmarks Naturfredningsforening sørger for at indberette dit bidrag til Danmark planter træer til SKAT. For at kunne indberette bidragsbeløb, du ønsker at trække fra på selvangivelsen, skal vi kende dit CPR-nummer. For bidrag på hjemmesiden og fra vores call center er det muligt at oplyse CPR-nummer ved betaling. Hvis du ønsker at benytte dig af fradragsretten, og ikke har opgivet dit CPR-nummer, kan du oplyse dit CPR-nummer på www.dn.dk/cpr via en sikker forbindelse.

Hvis du har givet bidrag via SMS eller MobilePay, skal du kontakte Danmarks Naturfredningsforening og dokumentere, at beløbet er indbetalt til ’Danmark planter træer’.

Ved MobilePay har vi brug for at kende at kende beløb, transaktionsnummer og dato for bidraget samt dit navn, adresse og CPR-nummer. Sådan gør du:

  1. Åbn din MobilePay-app
  2. Tryk på "Aktiviteter" øverst i højre hjørne
  3. Tryk på det pågældende bidrag
  4. Tryk på "transakionsoplysninger" nederst på skærmen
  5. Tag et screenshot. Her fremgår både beløb, transaktionsnummer (ID) og dato
  6. Send billedet til plant@dn.dk og skriv dit navn og din adresse i e-mailen, samt at du ønsker fradrag for donationen.
  7. Gå ind på www.dn.dk/cpr og udfyld dit CPR-nummer. Send ikke CPR-nummeret med i e-mailen af sikkerhedsmæssige årsager.

Alle øvrige henvendelser om indberetning af CPR-numre, spørgsmål om betaling m.m. kan ske til Danmarks Naturfredningsforening på plant@dn.dk.